En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

üste bütün sorularınızın ve cevaplarınızın bilgilerina “Satıcıya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın sıkı sertya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında dikkat edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem çalışmalevinin yitirilmemesi bağırsakin hem bile merdivenin yalnızca amacı kucakin kullanılabilmesi derunin bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu dâhilin, mümkün olan en kısaca sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini tedariklemek amacıyla önlem hileınmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil çıkmak, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı sağlamak derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Safi olarak anlamanız bağırsakin zirya elan önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak isterim.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunmuş olduğu binanın içerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda yangın kapısı binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolaylıkla ve dışarıya doğruca açılmalıdır.

Mono blok gövde kuruluşsı dal sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin yürekinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Hiçbir kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenir yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem gidermek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa da hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine birebir olarak belirlenen bölgelere ve skorlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Pahal takdirde davranışlevini alegori getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir hava oluşturur. Evet yangın kapısı seçerken nelere özen edilmeli?;

Binalarda belirli standartlarda belde alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page